Skip to main content

Rhodos zonnescherm


Standaard zonnescherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.

Porto zonnescherm


Semi-cassette scherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.

Salou zonnescherm


Cassettescherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. De Salou is handmatig en elektrisch te bedienen.

Ipanema zonnescherm


Cassettescherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. Alleen elektrisch te bedienen. 

Santos zonnescherm


Cassettescherm met een uitval tot en met 3,5 meter en een breedte tot en met 6 meter. De Santos is alleen elektrisch te bedienen.

Albufeira zonnescherm


Standaard zonnescherm met een uitval tot en met 4 meter en een breedte tot en met 7 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.

St. Tropez zonnescherm


Cassettescherm met een uitval tot en met 3,5 meter en een breedte tot en met 12 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.

Integrada zonnescherm


Integreerbaar zonnescherm met een uitval tot en met 3,5 meter en een breedte tot en met 6 meter. Alleen elektrisch te bedienen.

Monte Carlo zonnescherm


Cassettescherm met een uitval tot en met 3,5 meter en een breedte tot en met 7,5 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.

Cannes zonnescherm


Cassettescherm met een uitval tot en met 4 meter en een breedte tot en met 12 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.