Skip to main content

Terrasoverkappingen


Tijd buiten doorbrengen met familie en vrienden, wij doen het graag. Haal binnen naar buiten, buiten zijn wordt buiten leven. Een terrasoverkapping is een aanwinst voor jouw woning. Ervaar het altijd aangename buitenleven!

Terrasschermen


Buiten ervaren wij vrijheid, vrijheid om te doen wat wij willen in onze eigen leefomgeving. Een terrasscherm laat je een aangenaam terras creëren, overal in jouw tuin. Zo geniet je op ieder moment en op iedere plek van schaduw!

Schuttingen


Het weer, maar ook een juiste mate van licht zijn van invloed op ons gevoel. Dit geldt zowel voor binnen als buiten. Schuttingen zorgen voor privacy en fungeren als een unieke schutting of terrasafscheiding zonder lichtverlies.

Windschermen

Wij genieten allemaal het liefst zo lang mogelijk van het buitenseizoen. Windschermen zorgen ervoor dat jij beschut kunt genieten op het terras, in de tuin en op het balkon, van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar!

Glaswanden

Wij brengen steeds meer van onze tijd buiten door, vooral in het buitenseizoen. Een terrasoverkapping is al een verlengstuk van jouw woning, maar met glaswanden creëer je een complete, beschutte en sfeervolle tuinkamer.

Lamellendaken

Een rusthoek in de tuin, in de zon of uit de zon, helemaal naar jouw wens. Wie wil dat nou niet? Een lamellendak laat je het ultieme buitengevoel beleven dankzij de prachtige kantelbare- en schuivende lamellenconstructie.