Skip to main content

Een houten jaloezie bestaat uit houten horizontale lamellen.
Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en pas bij iedere woonstijl.
De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en houtsoorten. Onder de houtsoorten vind je onder andere ecologisch verantwoorde bamboehout, lindehout en abachi. Maak de houten jaloezieën persoonlijk met de opties die je hebt op gebied van lamelbreedte, ladderband, aluminium bovenbak en unieke koordknopen.

  • Houten jaloezieën vanaf 197,-
  • Houten jaloezieën zijn toepasbaar op alle soorten rechte ramen en deurkozijnen
  • Leverbaar in de lamelbreedtes 16 mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm
  • Snelle levertijden
  • Beschutting van woonruimtes tegen hitte en hinderlijke zonnestralen
  • Onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zeer isolerend

Retro model

Als optie kunnen de lamellen worden afgewerkt met een open houten bovenprofiel, het zogenaamde retrosysteem, met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd. Dit geeft de jaloezieën een extra classy uitstraling.

Ladder band

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen.

Wil je graag een persoonlijke twist, maar liever niet meer dan een klein detail? Kies dan voor houten jaloezieën in een retro uitvoering. Dit maakt jouw jaloezie op subtiele wijze uniek.

Bediening

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekvkoord en een tuimelkoord. De bediening zit naar keuze links, rechts of kruislings. Voor extra bedieningsgemak of jaloezieën op moeilijk bereikbare plaatsen, kun je ook kiezen voor elektrische bediening.

Kleuren

In de Excellent Maison collectie maakt u de keuze uit meer dan 120 kleuren met 42 special items, waaronder gelakte en authentieke jaloezieën en afgestemd op de laatste interieurtrends.