Skip to main content

De buitenlucht doet ons goed en ook de zon is in zekere mate gezond voor ons, maar sommige weersverschijnselen mijden wij liever. Wil je een sfeervolle tuinkamer creëren in jouw eigen tuin, waar jij met vrienden en familie het hele jaar door beschut kunt genieten? Glaswanden zorgen ervoor dat jouw terrasoverkapping op een comfortable manier afgesloten kan worden en jij eerder en langer kunt profiteren van het leven buiten!

Sa Caleta schuifwand


Glazen schuifwand in meerdelige varianten en voorzien van een onderschuifsysteem. De Sa Caleta schuifwand is beschikbaar tot een maximale breedte van 4,75 meter en een maximale hoogte van 2,5 meter.

Serena glasafdichting


Vaste glasafdichting in rechte variant, schuine variant of spiekozijn variant. De Serena glasafdichting is beschikbaar in verschillende breedte- en hoogte afmetingen, afhankelijk van het type glasafdichting.

Solano schuifpui


Glazen schuifpui in meerdelige varianten en met één of twee schuifbare delen aan de binnenzijde. De Solano schuifpui is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en een maximale hoogte van 2,6 meter.

Talamanca schuifwand


Glazen schuifwand in meerdelige varianten en voorzien van een meeneemfunctie tijdens het openen en sluiten. Schuifwand Talamanca is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en een maximale hoogte van 3 meter.

Moli vouwwand


Glazen vouwwand in meerdelige varianten en voorzien van een onderschuifsysteem en meeneemfunctie. De Moli vouwwand is beschikbaar tot een maximale breedte van 5,5 meter en een maximale hoogte van 3 meter.