Skip to main content

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. Shutter zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal mooi en een echte eyecather voor uw in huis. U kunt zelf bepalen hoeveel lichtinval u wilt en volledig genieten van uw privacy. Esthetisch zijn ze ook van buiten uit een streling voor het oog. Door de vele mogelijkheden kunt elk interieurtype versterken of het nu om modern, klassiek of warm landelijke gaat. Het grote voordeel van shutters als raamdecoratie is dat ze werkelijk overal kunnen worden geplaatst. In je huis, in de tuin en in de badkamer. Leverbaar in verschillende stylen, kleuren en vormen.

  • Shutter maatwerk vanaf 319,-
  • Europees fabricaat
  • Snelle levertijde
  • Beschutting van woonruimtes tegen hitte en hinderlijke zonnestralen
  • Onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zeer isolerend

Shutters Modellen

Shutters kunnen in verschillende modellen worden geleverd.
– Model enkelhoog
– Model cafestyle
– Railsyteem
– Specials

Excellent Maison | Shutters

Speciale Modellen Shutters

Shutters kunnen niet alleen worden toegepast bij rechte ramen en deuren. U kunt ze ook gebruiken voor speciale vormen, zoals boogramen, ronde ramen en schuine ramen.

Excellent Maison | Shutters

Lamelbreedtes

Shutters zijn leverbaar in 4 lamelbreedtes
– 35 mm
– 60 mm
– 80 mm
– 90 mm

Lamelvormen

Shutters zijn leverbaar in 3 lamelvormen
– Basic
– Riviera
– Avantgarde

Houtsoorten

Shutters worden o.a. vervaardigd van Lindenhout, Wengé, Eiken of Abachi. Deze houtsoorten zijn speciaal geselecteerd voor een optimale levensduur.

ur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kleuren

De shutter collectie bestaat uit 18 gelakte kleuren en 5 speciale afwerkingen in een water gedragen milieuvriendelijke lak. Tegen een meerprijs kunt u uw shutters in ieder RAL, Sikkens of NCS kleur (editie 2) bestellen.